WORD NU LID VAN DE BESTE BALLETSTUDIO VAN BELGIË

Word nu lid bij

BALLET WORKOUT

Wij helpen volwassenen hun balletdromen te realiseren en de voordelen van ballet te ervaren door middel van onze eigen methode.

Reserveer uw plaats

Vul het formulier in om uw plaats te reserveren voor een van onze komende lessen. U ontvangt een e-mail met meer informatie kort na reservering.

  BALLET LESSEN

  Een overzicht van al onze lessen
  Ballet Workout

  Ballet Workout is een unieke methode gebaseerd op de basiselementen van klassiek ballet. Deze lessen zijn geschikt voor beginners alsook voor vrouwen met eerdere ervaring in ballet. Iedereen van 16 tot 70 jaar is welkom.

  Learn More
  stretching class in ballet studio
  Stretchingles

  Deze les zal u verlossen van alle stress in uw lichaam, uw benen en heupen flexibeler maken en de spanningen in uw lichaam uitbalanceren. U leert op een correcte en gezonde manier stretchen in een groep van enthousiaste vrouwen.

  Learn More
  Pre-Advanced

  Doe je al jaren aan ballet? Lessen voor gevorderde dansers met eerdere balletervaring. De les omvat barre, centrum, pirouettes en sprongen. Afhankelijk van het groepsniveau doen we in deze les ook pointes techniek.

  Learn More
  Privéles

  Krijg privéles van een professionele ballerina! Of u nu een beginnende balletdanser bent, een professionele danser of een atleet. In deze les krijgt u 100% aandacht en individuele benadering van uw professionele balletjuf.

  Learn More

  BALLET WORKOUT METHODE

  Een unieke methode gebaseerd op de basiselementen van klassiek ballet. Het programma is speciaal ontworpen zodat er geen voorafgaande dans- of fitnesservaring nodig is. Alle kinderen van 3 tot 12 jaar en vrouwen van 16 tot 70 jaar zijn welkom. We zullen spieren versterken, flexibiliteit ontwikkelen, splitdoelen bereiken en cardio doen, dit alles op klassieke muziek. Door het artistieke en fysieke samen te brengen werken we tegelijkertijd aan lichaam en ziel. We beoefenen een hoge kunstvorm en hebben een voldaan, heerlijk gevoel na de les. Welkom!

  LESUREN

  Locatie: Sint-Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen
  BALLET WORKOUT

  Woensdag: 19:00 - 20:00
  Zaterdag: 15:00 - 16:00

  STRETCHING

  Woensdag: 20:00 - 21:00
  Zaterdag: 16:00 - 17:00

  PRE-ADVANCED

  Zaterdag: 17:00 - 18:00

  BALLET LEERKRACHTEN

  Wij geloven in de kracht van Ballet.

  Tatevik Mkrtoumian

  Olga Mkrtoumian

  KLANTENERVARINGEN

  Log In

  Don’t have an account?