BALLET BIJ UW THUIS

De beste ballet app vol ongelofelijke oefeningen

De Ballet Workout App is de toonaangevende balletdans app voor iedereen die ballet wil leren, fit wil worden, zijn houding wil verbeteren en flexibeler wil worden. Gebruikt door meer dan 100.000 balletliefhebbers over de hele wereld van totale beginners tot gevorderde niveaus van 16-70 jaar oud. Meer dan 350 fantastische oefeningen worden begeleid door de aanmoedigingen van een ballerina van wereldklasse en een professionele pianist die muziek speelt om u te helpen in het juiste tempo te oefenen. Maak u balletdroom waar.

ONTDEK DE TOONAANGEVENDE BALLET APP MET 100.000+ DOWNLOADS

Ballet Workout presenteert de Ballet Workout App! De app bevat meer dan 100 oefeningen voor elk niveau, recepten en tips. U kan zelfs uw eigen doelen stellen en in 2 weken de split leren.

Elke oefening wordt begeleid door een voice-over van uw balletmeester en pianomuziek, net zoals in een echte balletles.

Wie kan de app gebruiken?

Iedereen die flexibel en zo fit als een ballerina wil worden vanuit thuis. U kunt met de app aan de slag, of u nu een professional bent of een complete beginner. Het is in feite een beginners ballet app voor volwassenen. U kunt kiezen tussen verschillende lichaamsdelen die u wilt trainen, de duur alsook het soort oefeningen.

Er zijn ook veel geweldige specials zoals onze “Bedtime Stretch” om in bed te stretchen of de “Morning Routine” een korte reeks oefeningen van 5 minuten om uw lichaam en houding voor de rest van de dag te corrigeren.

Wilt u de split in 14 dagen kunnen uitvoeren? Dat is inderdaad mogelijk! Download de Ballet Workout app, stel uw persoonlijke doelen en begin nu.

Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Russisch.

WAT ANDEREN OOK TE ZEGGEN HEBBEN OVER ONZE APP

Log In

Don’t have an account?