STRETCHINGLES

Deze les zal u verlossen van alle stress in uw lichaam en uw benen en heupen soepeler maken. Bovendien zal het de spanningen in uw lichaam in evenwicht brengen. Ballet Workout is een unieke methode gebaseerd op de basiselementen van klassiek ballet. Het programma is dan ook speciaal ontworpen zodat geen voorafgaande dans- of fitnesservaring nodig is en u in korte tijd de basiselementen van ballet kunt leren. U leert op een correcte en gezonde manier stretchen in een groep van enthousiaste en vriendelijke vrouwen.

WAT IS BALLET STRETCHING EN WAAROM IS HET REVOLUTIONAIR IN DE WORKOUT WERELD?

U leert uw lichaam onder controle te houden en krijgt tegelijkertijd een beter inzicht en gevoel in uw spieren. Elke les zal u steeds vooruitgang boeken en uw grenzen blijven verleggen. We beoefenen een hoge kunstvorm en hebben vervolgens een voldaan, heerlijk gevoel na de les.

BALLET WORKOUT STRETCHING IS VOOR DIEGENEN DIE

ballet teacher in ballet pose
ballet teacher stretching

OVER TATEVIK MKRTOUMIAN

  • Afgestudeerd aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen
  • Aanbevolen in Elle, Marie-Claire en L’Officiel Arabia
  • Prima Ballerina bij Vanemuine Theatre
  • Meer dan 2000 voorstellingen en balletcompetities
  • Danser en choreograaf voor VTM, Music for Life en Ballet Vlaanderen.
  • Gewerkt in Estland, België en VAE
  • Toerde in Europa als ballerina
  • Masterclasses in Rusland en Dubai 2022
  • en ook oprichter van de Ballet Workout School Methode, Boek en App.

SPLITSCHOOL: RESULTATEN VAN DE STRETCHINGLES

PRIJS

€17 voor een proefles en €150 voor een 10 beurtenkaart.

FAQ

Wat moet ik dragen?

U moet zich comfortabel voelen en kunnen bewegen. Voor een proefles zijn bijvoorbeeld een yoga- of stretchbroek, een topje en sokken voldoende. Voor de verdere lessen zijn balletschoenen en danskleding tegen een lage prijs verkrijgbaar op de site en ter plekke. Zorg voor voldoende water om te drinken tijdens de les. Dus schrijf u nu in en kom langs voor een proefles!

Is eerdere ervaring vereist?

Er is geen ervaring of lenigheid vereist voor de Ballet Workout lessen. Net zo belangrijk, u hoeft geen perfect lichaam te hebben of lenig te zijn. We werken aan uw lenigheid, coördinatie muzikaliteit en leren dansen in de les. Daarom hebben we een niet-oordelende, complexvrije sfeer in de les waar we positief aan ons lichaam werken en genieten van het gevoel van dans en ballet.

Kan ik komen wanneer ik wil?

Ja, u kunt kiezen op welke dag u naar de les wilt komen en u kunt op elk moment beginnen tussen september en juni. Verder is ons rooster flexibel en kunt u elke week een andere dag kiezen. 

Wat als ik de les een week oversla?

Het is geen probleem, u kunt de draad weer oppakken zodra u weer kunt. Uiteindelijk is het het beste als u een regelmatig schema aanhoudt voor uw lessen, maar als u toevallig een periode niet kunt komen, mag u de draad weer oppakken zodra je weer kunt. In feite is het belangrijkste dat u uw goede gewoonten weer oppakt.

Zullen er voorstellingen zijn?

Wij organiseren jaarlijks een voorstelling waar u als volwassen beginnende balletdanser aan mee kunt doen, maar het is niet verplicht. U mag de choreografie aan het eind van de les oefenen en naarmate het jaar vordert kijken of u klaar bent om aan de voorstelling mee te doen en dienovereenkomstig uw doelen hoger stellen. Desalniettemin is het een ongelooflijke ervaring en een geweldige kans om op het podium te staan en een prachtige choreografie te dansen in een echt balletkostuum. Maar voor nu, kom gewoon naar de les en maak een eerste stap in de richting van uw ballet doelen en dromen.

Is Stretching les iets voor mij, ook al ben ik niet slank, fit of erg jong?

Alle leeftijden en maten zijn welkom. Natuurlijk wordt u in onze lessen door niemand beoordeeld. Iedereen oefent samen en werkt aan zichzelf. Natuurlijk doen we dat in een echt positieve en comfortabele sfeer. Alleen in een positieve omgeving kan echte vooruitgang geboekt worden.

Is stretching hetzelfde als Yoga?
Yoga en stretching lessen voor volwassenen lijken misschien op elkaar als u niet oefent in onze stretching lessen, maar het zijn twee heel verschillende praktijken. Om een gezond, leniger lichaam te krijgen, is stretchen ook iets waar u rekening mee moet houden. Stretching zal u helpen een evenwicht te bereiken in de gewrichten en spieren. Bovendien helpen de oefeningen uw houding, lenigheid en circulatie te verbeteren.
Tot slot, wanneer kan ik beginnen?

Schrijf u in via het inschrijfformulier op onze website en begin met de eerstvolgende les. Wacht dus niet te lang om te beginnen anders verliest u uw motivatie.

ANDERE LESSEN

Ballet Workout

Ballet Workout is een unieke methode gebaseerd op de basiselementen van klassiek ballet. Deze lessen zijn geschikt voor beginners alsook voor vrouwen met eerdere ervaring in ballet. Iedereen van 16 tot 70 jaar is welkom.

Learn More
Pre-Advanced

Doe je al jaren aan ballet? Lessen voor gevorderde dansers met eerdere balletervaring. De les omvat barre, centrum, pirouettes en sprongen. Afhankelijk van het groepsniveau doen we in deze les ook pointes techniek.

Learn More
Privéles

Krijg privéles van een professionele ballerina! Of u nu een beginnende balletdanser bent, een professionele danser of een atleet. In deze les krijgt u 100% aandacht en individuele benadering van uw professionele balletjuf.

Learn More

Log In

Don’t have an account?