KINDERBALLETLES

Kinderballetlessen van 3-12 jaar elke woensdag en zaterdag. Wij geven balletles in een huiselijke, positieve en ook creatieve sfeer. We ontwikkelen ook hun sociaal-emotionele vaardigheden, hun vermogen om in een groep te werken en goede sociale contacten te onderhouden. Een goede houding en coördinatie geven zelfvertrouwen.

Doe mee met de kinderballetles

Vul het formulier in om een plekje te claimen en wij zullen uw kind verwelkomen in de studio.

  Bovendien worden in onze balletlessen goede gewoonten ontwikkeld: discipline, netheid, haarverzorging, schone uniformen, en de verantwoordelijkheid om balletschoenen en water mee te nemen naar elke les. Wij leren de kinderen hun aandacht te concentreren, zorgvuldigheid te ontwikkelen en bovendien doorzettingsvermogen te trainen. In elke les stellen we doelen die de kinderen moeten bereiken, zodat ze voldoening halen uit hun werk en resultaten. Onze lessen dompelen het kind onder in een culturele omgeving met klassieke muziek, kostuums en uiteindelijk choreografie die ervoor zorgt dat ze van jongs af aan een verfijnde smaak ontwikkelt.

  Ter afsluiting van het jaar organiseren wij een jaarlijkse voorstelling. Onze jaarlijkse voorstellingen zijn dan ook echt onvergetelijke ervaringen voor de kinderen en ouders. Wij brengen niet alleen dansers voort, maar succesvolle, volledig ontwikkelde mensen van de toekomst, die naar elke les uitkijken en met plezier dansen. Het wordt ook aangeraden dat kinderen een flesje water meenemen naar de les.

  WAT HEEFT MIJN KIND AAN DE BALLETLESSEN?

  ballet teacher

  OVER OLGA MKRTOUMIAN

  • Diploma in ballet, choreografie en organisatie van evenementen
  • Werkte als danseres in Japan, Rusland, Georgië, België en VAE
  • Toerde in de Sovjet-Unie als eerste solist en ook als eerste solist met Arev Baghdasaryan Dance Company
  • Prima ballerina bij de Militaire Dans Compagnie van Caucasus
  • Regisseur en choreograaf van balletvoorstelling ‘De Vier Jaargetijden’ Bourla Schouwburg
  • Vervolgens directeur en choreograaf van balletvoorstelling “Galaconcert” Het Paleis
  • Aanbevolen in L’Officiel Arabia en GVA.
  • Meer dan 2.000 voorstellingen
  • Choreograaf voor Music for Life
  • Masterclasses in Rusland en Dubai 2022

  RECENTE SHOWS

  GALERIJ

  PRIJS

  €15 voor de proefles, contant te betalen voor de les.

  2 lessen per week volledig jaar sep-juni €600 abonnement + €80 uniform + €15 verzekering = €695
   
  Het uniform bestaat uit een balletpakje, een maillot, een balletrokje en schoenen. De betaling moet in één keer worden voldaan.

  FAQ

  Wat moet mijn kind aantrekken voor de eerste les?

  Uw kind moet zich prettig voelen en dus kunnen bewegen. Voor een proefles is een stretchbroek, een topje en sokken voldoende, maar voor verdere lessen is een balletuniform verplicht dat u tijdens onze lessen kunt aanschaffen. Zorg ervoor dat u een flesje water voor uw kind meeneemt. 

  Kan mijn kind later in het jaar instappen?

  Natuurlijk. 

  Mijn kind spreekt alleen Engels, is dat een probleem?

  Nee, want we hebben veel kinderen van internationale scholen. Toch gaat ballet over lichaamstaal en de kinderen leren snel om de leraar te begrijpen. Indien nodig helpen we hen ook in het Engels en vertalen we.

  Andere lessen

  Ballet Workout

  Ballet Workout is een unieke methode gebaseerd op de basiselementen van klassiek ballet. Deze lessen zijn geschikt voor beginners alsook voor vrouwen met eerdere ervaring in ballet. Iedereen van 16 tot 70 jaar is welkom.

  Learn More
  stretching class in ballet studio
  Stretchingles

  Deze les zal u verlossen van alle stress in uw lichaam, uw benen en heupen flexibeler maken en de spanningen in uw lichaam uitbalanceren. U leert op een correcte en gezonde manier stretchen in een groep van enthousiaste vrouwen.

  Learn More
  Pre-Advanced

  Doe je al jaren aan ballet? Lessen voor gevorderde dansers met eerdere balletervaring. De les omvat barre, centrum, pirouettes en sprongen. Afhankelijk van het groepsniveau doen we in deze les ook pointes techniek.

  Learn More

  Log In

  Don’t have an account?