Voorwaarden

Voorwaarden

Niet alle oefeningen zijn geschikt voor iedereen. Zoals bij elk fitness- en trainingsprogramma moet u onmiddellijk stoppen als u zich flauw, duizelig of onwel begint te voelen. U bent verantwoordelijk voor het respecteren van uw eigen fysieke grenzen. Zoek (vooraf) medische hulp indien nodig. Ballet vzw en Tatevik Mkrtoumian zijn niet verantwoordelijk voor blessures of verwondingen die het gevolg kunnen zijn van deelname aan de oefeningen en choreografieën uit de les of de video’s.

Prijzen en terugbetalingen

De prijs voor een enkele les voor volwassenen bedraagt 17 EUR.

Bij vooruitbetaling voor 10 lessen is de prijs 150 euro voor 10 lessen. Tien- en maandabonnementen worden niet terugbetaald in geval van schorsing van de lessen en zijn 6 maanden geldig.

Als u voornamelijk een halfjaarlijks of jaarlijks abonnement betaalt, is de prijs sep-dec €480 en jan-juli €720. Voor een jaarabonnement betaalt u €1100. Deze bedragen worden niet terugbetaald.

De prijs voor de kinderlessen bedraagt € 550 voor 2 lessen per week, de uniformen € 80 en de verzekering € 10. De prijs moet in zijn geheel worden betaald aan het begin van het jaar (september) of bij de eerste les. De prijs is een vaste prijs voor een onbepaald aantal lessen gedurende het hele jaar tot het einde van het seizoen, zijnde juni van het betreffende jaar. Het lesgeld en het uniform voor de kinderen worden in geen geval terugbetaald.

Als u via uw ziekenfonds een verhoogde vergoeding krijgt, kunt u uw stickers na de les bij de leerkracht inleveren.

Ballet VZW en Tatevik Mkrtoumian zijn niet verantwoordelijk voor annulering van de jaarlijkse voorstelling, evenementen of lessen. Tickets voor de voorstelling worden niet terugbetaald.

Eigendomsrechten

Alle oefeningen en choreografieën getoond door Ballet vzw en Tatevik Mkrtoumian tijdens de lessen of in video’s zijn en blijven het enige en exclusieve eigendom van Ballet vzw, Olga Mkrtoumian (auteur) of Tatevik Mkrtoumian (auteur). De oefeningen en choreografieën mogen op geen enkele wijze worden gekopieerd, uitgevoerd of gebruikt.

Danskleding

Alle danskledij aangekocht via Ballet vzw en Tatevik Mkrtoumian (online aankopen uitgesloten) zijn niet terugbetaalbaar. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze danskleding zijn en blijven de enige en exclusieve eigendom van Ballet vzw.

Toepasselijkheid en aanvaarding van de disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle lessen en video’s georganiseerd door Ballet vzw en Tatevik Mkrtoumian. Door deel te nemen aan de lessen en de video’s te gebruiken, bevestigt u dat u op de hoogte bent van deze disclaimer en dat u deze hebt aanvaard.

Log In

Don’t have an account?