OLGA MKRTOUMIAN

De beste ballet app vol ongelofelijke oefeningen

Olga Mkrtoumian is de professionele lerares en choreografe van de kinderlessen. We zijn erg blij om Olga Mkrtoumian in onze balletschool te hebben. Met haar als lerares zorgen wij voor het meest professionele onderwijs voor uw kinderen.

Ze leerde klassiek ballet van Lilia Palovna. Lilia Palovna was een danseres van het Mariinski theater in Rusland. Een historische plaats waar balletten als ‘De Zwanenzang’ en ‘De Notenkraker’ werden gemaakt. Na afloop van haar studies danste Olga als professioneel danseres in Georgië. Ze reisde door de hele Sovjet-Unie en trad op als soliste. Daarna verhuisde zij naar Armenië waar zij al snel soliste werd bij een beroemd folklore dansgezelschap van Arev Bagdasarian.

Na haar danscarrière besloot Olga haar passie en kennis met anderen te delen. Uiteindelijk verhuist Olga naar Rusland om balletles te gaan geven. Zij maakte choreografieën en gaf les aan zowel kinderen als volwassenen. Olga heeft met haar leerlingen vele prijzen gewonnen bij balletcompetities. Een daarvan was de beroemde ‘Morning Star’, waar haar choreografie de eerste prijs won. Zij heeft ook de choreografie gemaakt en voorstellingen geregisseerd in de Bourla Schouwburg en Het Paleis.

Olga heeft een zeer professionele aanpak en veel ervaring in het werken met kinderen. De kinderen worden verliefd op deze kunst door haar lessen. Zij stimuleert de creativiteit van de kinderen en zorgt er tegelijkertijd voor dat zij discipline leren en begrijpen. Olga past voor elk kind een persoonlijke aanpak toe, waardoor ze grote vooruitgang kunnen boeken en toch het plezier van dansen kunnen ervaren.

Olga traint ook studenten van de Koninklijke Balletschool Antwerpen en andere professionals. Bovendien bereidt ze jonge meisjes voor op audities en danswedstrijden.

Log In

Don’t have an account?