Word verliefd op onze fenomenale balletopleiding

Ontdek onze unieke methode, ontwikkeld door professionele ballerina’s. Onze balletstudio heeft trainers van wereldklasse die lesgeven aan volwassenen en kinderen met passie voor hun kunst.

Ballet Workout

Ballet Workout is een unieke methode gebaseerd op de basiselementen van klassiek ballet. Deze lessen zijn geschikt voor beginners alsook voor vrouwen met eerdere ervaring in ballet. Iedereen van 16 tot 70 jaar is welkom.

Learn More
stretching class in ballet studio
Stretchingles

Deze les zal u verlossen van alle stress in uw lichaam, uw benen en heupen flexibeler maken en de spanningen in uw lichaam uitbalanceren. U leert op een correcte en gezonde manier stretchen in een groep van enthousiaste vrouwen.

Learn More
Pre-Advanced

Doe je al jaren aan ballet? Lessen voor gevorderde dansers met eerdere balletervaring. De les omvat barre, centrum, pirouettes en sprongen. Afhankelijk van het groepsniveau doen we in deze les ook pointes techniek.

Learn More
Privéles

Krijg privéles van een professionele ballerina! Of u nu een beginnende balletdanser bent, een professionele danser of een atleet. In deze les krijgt u 100% aandacht en individuele benadering van uw professionele balletjuf.

Learn More
Kinderballetles

Onze methode is effectief voor kinderen vanaf 3-12 jaar. Wij geven balletles in een huiselijke en creatieve sfeer. We ontwikkelen hun sociaal-emotionele vaardigheden, hun groepsvermogen en goede sociale contacten te onderhouden.

Learn More

Inschrijven voor de balletstudio

Ballet Workout heeft geweldige voorzieningen, lessen gegeven door professionele ballerina’s en nog veel meer.

Schrijf je nu in

Vul nu het formulier in en reserveer een proefles.

  Contacteer ons

  T: +32 484 791 714
  tatevik@balletworkout.com

  Uren

  Woe: 13:00 - 21:00
  Zat: 14:00 - 18:00

  Locatie

  Sint-Andriesplaats 24,
  2000 Antwerpen, België

  Log In

  Don’t have an account?